Pan-pizza testet


               WARNING

     The following test features experiments

   performed by professionals.

Accordingly, the microblogg

  must insist that no one attempt to

    recreate or re-enact any experiments

      or activity performed in this test.



Pan Pizza testet genomfördes fredagen den 27/2 2009 med stor framgång. Under natten har resultaten sammanställts och visas nedan i testrapporten.


Under torsdagens möte beslutades det att ytterligare två sorters pan-pizzor skulle genomgå testet.

De två nya sorterna var: ICA Snackpizza samt Billy's Pan Pizza Skyskcraper.



Testrapport.


De fem portionspizzorna skulle, en och en, tinas upp, från djupfryst tillstånd, i 2 min. Därefter skulle resultatet, alltså temperaturen, bedömas med hjälp av en 5-gradig skala, där 5 är väldigt varm och 1 kall, nästan otinad.


På de olika pizzornas förpackning finns det i olika hög utsträckning tiningsrekomendationer. Ingen av dessa rekomendationer har tagits hänsyn till. Alla pizzor har tinats enligt beskrivningen i stycket ovanför.


De fem pizzorna i ordningsföljd:

  • Billy's pan pizza

  • Grandiosa pan pizza

  • ICA Snackpizza

  • Billy's Skyscraper

  • Grandiosa minipizza


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0