Pan-pizza testet
WARNING
The following test features experiments
performed by professionals.
Accordingly, the microblogg
must insist that no one attempt to
recreate or re-enact any experiments
or activity performed in this test.
Pan Pizza testet genomfördes fredagen den 27/2 2009 med stor framgång. Under natten har resultaten sammanställts och visas nedan i testrapporten.
Under torsdagens möte beslutades det att ytterligare två sorters pan-pizzor skulle genomgå testet.
De två nya sorterna var: ICA Snackpizza samt Billy's Pan Pizza Skyskcraper.
Testrapport.
De fem portionspizzorna skulle, en och en, tinas upp, från djupfryst tillstånd, i 2 min. Därefter skulle resultatet, alltså temperaturen, bedömas med hjälp av en 5-gradig skala, där 5 är väldigt varm och 1 kall, nästan otinad.
På de olika pizzornas förpackning finns det i olika hög utsträckning tiningsrekomendationer. Ingen av dessa rekomendationer har tagits hänsyn till. Alla pizzor har tinats enligt beskrivningen i stycket ovanför.
De fem pizzorna i ordningsföljd:
Billy's pan pizza
Grandiosa pan pizza
ICA Snackpizza
Billy's Skyscraper
Grandiosa minipizza